Tämä on siis blogini, tai päiväkirjani, melkein. Eihän tämä mikään päiväkirja ole, koska tämä on täysin julkinen, näytössä kaikille. Tämä blogi - tai päiväkirja, ihan sama - on ainakin kymmenes tekemäni. Joko kyllästyn kirjoittamaan tuohon samaan, tai en vain jaksa. Hassua, tiedän. Mutta tätä blogia ajattelin nyt yrittää pitää ihan hyvän aikaa pystyssä. Blogiini siis kirjoitan turhia ja merkityksettömiä mietteitäni, teille siis merkityksettömiä.
Yleensä merkinnät tulevat mielialani mukaan. Jos olen surullinen, merkinnästä tulee yleensä masentava ja.. jotenkin kai surullinen. Jos olen taas iloinen ja energinen, saatan innostua kirjoittamaan ihanan paljon tekstiä, ja toivon, että TE jotka luette blogiani, lukisitte jotkut pitkätkin merkinnät.

Arkisten, tylsien ja päivittäisten tapahtumien lisäksi, julkaisen tänne vähän väliä novelleja, tarinoita, runoja. Kirjoittaminen vain on NIIN ihanaa. Rakastan sitä mielettömästi, varsinkin luovaa kirjoittamista. Kun saa pukea kirjaimet sanoiksi, sanat lauseiksi, lauseet kappaleiksi, kappaleet tarinaksi. Se on niin todella mahtavaa, siitä nauttii, jos siitä tykkää!

Jotte pystyisitte paremmin tajuamaan tästä tylsästä elämästäni, voisin kertoa myös vähän itsestäni. Eli, en ole tavallinen massanmukana kulkija. Olen oikeastaan aika erikoinen, pukeutumistyyliäni ajatellen. Olen lyhyesti sanottuna lolita-decora-katutyyli ernu . Eli jos tajusitte, ja jos ette, kerron mitä 'lolita', 'decora' ja 'katutyyli ernu' tarkoittavat. Kerron sen siis teille, jotka ette tiedä, eli harvoille. Lolita tarkoittaa japanista lähtöisin olevaa pukeutumistyyliä, joka yhdistelee viktoriaanista tyttömäisyyttä ja lapsuuden viattomuutta. Tarkoitus on näyttää söpöltä, nukkemaiselta. Decora puolestaan tarkoittaa japanista lähtöisin olevaa katutyyliä, jossa pukeudutaan kaikenlaiseen pirteään, söpöön, iloiseen ja lapsekkaaseen. Värejä yhdistellään niin kuitenkin, että ne näyttää hyvältä yhdessä. Decorassa pukeudutaan iloisiin ja pirteisiin väreihin, kuten pinkkiin, keltaiseen, vaaleansiniseen yms. Olen itse aivan hullaantunut Japaniin, ja kaikkeen suloiseen. Mangaakin luen. Mm. Death Notea, Fushigi Yugia, Princess Aita ja te Dreamingia. Harrastan ihanaa japanilaista klubitanssia, para paraa. Kotona harrastelen usein laulamista, tanssimista, ja kirjoitan todella paljon. Mm. runoja, tarinoita ja novelleja. Olen luonteeltani kamalan energinen, erityisesti iltaisin. Rakastan kaikenlaista söpöä, ja lempivärejäni on melkein kaikki. Minulla on myös oma kissa, Ilta. Se on 6-vuotias mustavalkoinen maatiaiskissa. Toivottavasti tämä valaisi asiaa.

Tämä oli siis blogini avaus - sepustus taustastani kirjoittajana ja Japanin ihailijana, muunmuassa. Tulevaiduusessa - jatkossa siis - aion kirjoitta tänne minkä kiireiltäni ehdin, mutta tämä merkintä - avaus - loppuu nyt tähän, kiitos.